O nama

O nama

Pomažemo ti da svoju viziju poklona pretvoriš u stvarnost


MALA I MOĆNA EKIPA KOJA PRAVI VAŠE NAJLEPŠE POKLONEIza Kreativnog razbojnika stoji jedna kreativna, vesela i mlada porodica Šojić (ponekad iznenađena i retko uvređena).


Još pre nego što smo postali porodica, dali smo se u kreativno razbojništvo. Na tom putu smo dobili četvoronožnog PR menadžera početkom 2020. godine i novog mladog direktora u septembru te iste godine.
 Ja sam postao šašavi tata, a ona " ja samo želim da spavam " mama, a svi zajedno smo stekli i stičemo među vama prijatelje, saborce, one koji nas podržavaju i podstiču da pravimo sve bolje poklone.
 KO JE KREATIVNI I ZAŠTO RAZBOJNIK?
Sve je krenulo još 2018. kada sam tražio idealan poklon za drugara. To što sam video u glavi nikako nisam uspevao da nađem. Hteo sam da mu poklonim držač za mobilni telefon u obliku fotelje napravljen od dve male palete i da na njemu bude ispisano " Evo ti, draga moja stoko! " (ne pitajte, neka glupa interna fora).
Zašto bas takav držač?Taj moj drugar je stolar koji je mesecima pričao kako će da napravi fotelju od paleta da uživa u letnjim noćima ispod jednog oraha u dvorištu. A pošto često gleda snimke na jutjubu gde traži rešenja i inspiraciju za posao, odatle mi ideja za držač. Hteo sam da mu upotpunim ugođaj. Između ostalog, hteo sam i da ga podstaknem da već jednom napravi tu fotelju. 
Nisam uspevao da nađem gotov proizvod, a nikako nisam hteo da odustanem. Uzeo sam stvar u svoje ruke i sam napravio fotelju-držač. U nju sam rukom urezao onu internu-foru poruku.
 Moje zadovoljstvo je bilo neizmerno zbog ovog poklona, a mog prijatelja još veće.

 Tada sam shvatio da želim ljudima i koje znam i koje ne znam da pomognem u pretvaranju njihove vizije u realan objekat.


I, znate šta?Dao sam otkaz na stalnom poslu, prodao motor, kupio mašinu i upustio se u nepoznato.


Dakle, nisam hteo da pravim kompromis sa postojećom ponudom i dao sam se u razbojništvo. U inat svim gelovima za tuširanje, dezodoransima (generacije 80-ih i ranih 90-ih sigurno znaju o čemu pričam) i ostalim komercijalnim poklonima. Eto, zbog toga sam " razbojnik ". A kako sam veliki kreativac i kako sve ovo što pravim zahteva mnogo kreativnosti, odatle mi ovo " kreativni ".

 U suštini, postao sam nešto kao Robin Hud za poklone.

 Stoga ja, Kreativni razbojnik, čvrsto verujem da je pošteno da svako dobije poklon kakav zamišlja, bilo da je to za sebe ili da ga pokloni nekom drugom.

 I želim svakom od vas da pomognem da tu viziju pretvorite u stvarnost. Želim da osetite zadovoljstvo koje sam i ja kada sam svom drugaru poklonio potpuni unikat u kom se u celosti pronašao.

 Nadam se da ste ovde već pronašli ono što ste zamislili. A ako ne uspevate da pronađete ono što ispunjava vašu zamisao, pišite nam da je realizujemo.


Ukoliko imate malo više vremena, možete i doći do radionice da se upoznamo i da čujemo kakvu ideju imate na umu. Uz razgovor nudimo i domaći sremački kulen i mačvansku šljivovicu.